KirsiNousiainen

Shhhh ... hiljaa

  • Shhhh ... hiljaa

On helppoa olla hiljaa, olla ottamatta kantaa ja jatkaa omaan napaan tuijottamista. Sitä politiikkaa ja ajatusta viljelee nyky-yhteiskunta. Älä missään tapauksessa sano mitä ajattelet tai ainakaan tykkää siitä mitä toinen sanoo ääneen. 

Toinen keino on ongelmien lakaisu maton alle, mutta matonalusen vetävyys on rajallinen. Maton alla oleviin muhkuroihin voi myös kompastua.

Välillä tuntuu ettei päättäjät edes tiedä mikä on oikea ja vasen saatikka mikä on oikein ja mikä on väärin. Päättäjät päättävät ilman omaatuntoa ja oikeudenmukaisuutta.

Missä on se kuuluisa maalaisjärki tai omilla aivoilla ajattelu? Jos sää tuet mua niin mää tuen sua ja seuraavaksi heitetään lisää löylyä kiukaalle. Lehmänkaupat ja hyvävelisopimukset ja Suomihan on lahjonnasta vapaa maa.

Toisaalta hiljaisuus on myös myöntymisen merkki. Hiljaa ollessasi hyväksyt kaiken mitä sinun puolestasi päätetään. Onko Suomen kansa aina valmis vastaanottamaan kaiken mikä annetaan. Milloin mitta tulee täytee ja vaaditaan toisenlaista päätöksentekoa?

Minä äänestin viimeksi siksi että vihdoin joku tervejärkinen laittaisi rakennuskantaa ja -politiikkaa kuntoon. Antaisi meille hometautisille äänen ja meidät sairastuneet otettaisiin oikeasti sairaina. Nyt meitä pidetään kynnysmattona ja kysytään että onko kaikki muumit laaksossa. 

Herätkää jo näkemään!!! Kasvatatte homesairasta sukupolvea ja kuka sitten teidän ELÄKKEET maksaa ???

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat