KirsiNousiainen

Kiitos KELA - Olen terve

  • Kiitos KELA - Olen terve

Oi olen niin "onnellinen". Olen taas TERVE. Happi ei kylläkään kulje, maskin kanssa pelotellaan ihmisiä, helotan kuin paloauto pienestäkin allergeenista.

Kosteusvauriohomeista sairastunut ei siis ole oikeasti sairas vaikka olisi oikea diagnoosikin. ABPA ei siis riitä vielä mihinkään. Jo pelkkä terveen asunnon löytäminen on tuskaa joten miten on sen työn löytyminen. Pelkässä ruokakaupassa käynti saattaa laukaista oireet päälle ja toipumiseen menee pari päivää. Kuka työnantaja katsoo tätä läpi sormien - päivä töissä ja loppuviikko sairaslomalla.

Kela, joka potilasta näkemättä tekee nämä diagnoosit ja tuomiot. Voisin kelan lääkäreille suositella päivää minun housuissani. Kysyisin sen jälkeen että olenko työkykyinen?

Pahoittelen tekstin virheitä, ajatuskatkoja yms. Kävin äsken ruokakaupassa ja oireita pukkaa. 

Olen niin kypsä, loppu ja romahduksen partaalla. Saisi edes sairastaa rauhassa :( Ai niin homeista ei voi sairastua - SE ON VAIN KORVIEN VÄLISSÄ.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän HilkkaLiisaNivukoski kuva
Hilkka Nivukoski

Täällä on samanlainen homeesta terveytensä ja työkykynsä menettänyt. Minä. Alkuaioina en tuntenut ketään niin oudosti oireilevaa, kuin minä. Olin sairauslomalla ja paranin ja kun palasin työhön, olin muutaman päivän kuluttua ihan yhtä sairas, kuin edellisen sairausloman alussa.
Tätä "työkokeilua" kesti vuoden. Sitten oma keuhkolääkärini ja työterveyslääkärini tekivät yhdessä päätöksen, etten kestä työpaikkani sisäilmaongelmia vaan sairastun AINA uudelleen, kun palaan työhön.
Työterveyshuolto oli tutkivinaan minua ja samoin ihotautien- ja allergioiden erikoispoliklinikka oli tutkivinaan minua. Paljon otettiin tutkimuksia ja löytyi samalla maapähkinäallergia ja allergia koboltille ja mustalle väriaineelle. Mitään niitä ei sairaalassa työkennellessäni toki ollut työpaikallani.
Onneksi sitten sain tietoa yhdistyksestä, joka oli perustettu meille, jotka oireilemme voimakkaasti työpaikkamme homeista. Ongin tietooni "salaisia tietoja" tutkimuksista, joilla voidaan osoittaa homealtistus ja homeallergiat OIKEILLE KOSTEUSVAURIOMIKROBEILLE. Marssin yksityiseen laboratorioon ja pyysin ottamaan itsestäni IgG ja IgE-vasta-aineet useimmista tavanomaisista talojen kosteusvauriomikrobeista: Kosteusvauriopaneeli 6 ja 7. Sieltähän se syy löytyi.
Vein tulokset työterveyslääkärille ja hän mutisi hiljaa papereita lukien: "Niinpä näyttää olevan... ennen näitä sai ottaa Työterveyshuollossakin, mutta sitten johto kielsi ottamasta näitä..." Pyysin päästä ammattitautitutkimuksiin ja lääkäri kirjoitti papereihini: "Potilas vaatii pääsyä ammattitautitutkimuksiin..." Tuli mieleeni, että onkohan johto kieltänyt senkin, ettei oireilevaa työntekijää saa lähettää ammattitautitutkimuksiin.
Sain ammattitautidiagnoosin ja siitä sitten alkoikin uusi seikkailu, joka jatkuu vieläkin. Siitä kerron lisää omalla Uusi Suomi sivullani.
Sairaala oli työpaikkani. Sairaala sairastutti minut ja useita muitakin Oulussa ja koko Suomessa. Suomen sairaalat pitäisi purkaa ja rakentaa uusia sairaaloita. Eihän sitä voi tehdä, kun lähetämme kaikki Suomen rahat Kreikkaan...

Käyttäjän HilkkaLiisaNivukoski kuva
Hilkka Nivukoski

Tuolla kerron omaa hometarinaani ja vakuutusyhtiöiden mielivallasta: http://hilkkaliisanivukoski.puheenvuoro.uusisuomi....

Voimia sinulle! Tee valitus, heti kun vain kykenet!

Pekka Pylkkönen

Ei se ole mielivaltaa vaan tutkimusnäytön puutetta. Se osuu välillä hemmetin ikävästi ihmisiin mutta siinä on taustalla ihan järkiperusteet.

Lakisääteisissä vakuutuksissa vakuutusyhtiö rahastaa vain säännellyn hinnan. Jos he eivät maksa korvauksia, he joutuvat alentamaan hintoja. Ei heillä ole intressiä perusteetta evätä korvauksia.

Käyttäjän KirsiNousiainen kuva
Kirsi Nousiainen Vastaus kommenttiin #4

Onko sitten jo kyseessä saamattomuus tai haluttomuus korjata tämä ongelma. Sillä tämä on ollut tiedossa jo pitkään. Mitään ei ole siltikään tapahtunut. Ainut suuren hälyn saanut tutkimuskaan ei tuonut tuloksia. Sainiolainen käyttäytymisterapia ei autakaan homealtistuksen saanutta.

Käyttäjän KirsiNousiainen kuva
Kirsi Nousiainen

Päivän politiikkaa seuranneena jo pitemmän aikaa johtuen tästä omasta sairastumisesta. Kaikkesta muusta puhutaa paitsi sisäilma- ja kosteusvauriorakennuksista ja niissä sairastuneissa ihmisistä. Nämä ihmiset halutaan hiljentää ja laittaa lukkojen taakse. Vähintään heillä on korvien välissä vikaa. Itsekin jo psykiatrilla käynyt ja sain onneksi ne terveen paperit.

Tämän asian kuntoon laitto maksaa RAHAA, mutta niin maksaa menetetyt työvuodet ja terveydetkin. Suomi kasvattaa uutta homealtistunutta sukupolvea kouluissa ja päiväkodeissa. Kukahan ne eläkkeet jatkossa maksaa kun tulevat isänmaantoivot jo sairastutetaan ennenkuin pääsevät työelämään?

Toimituksen poiminnat